Kablagetillverkning

 

För flexibel och effektiv kablagetillverkning kan ni vända er till oss. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid kvalitetsprodukter på kundens villkor. IMAK grundades 1998 och har sedan dess hjälpt en lång rad nöjda kunder med diverse kablagelösningar. Har ni några frågor om produkter eller tjänster, tveka inte att höra av er. Vår alltid lika engagerade och kunniga personal svarar gärna era frågor.

 

Ert givna val av kablagetillverkare

Kablageproduktion är en specialiserad process som kräver precision och expertis för att producera kabelstammar som uppfyller specifika tekniska krav och standarder. Vi tillverkar kablage genom att köpa in kablar som därefter bearbetas för att passa era behov. Är det en mindre serie som är aktuell så tillverkas produkten för hand, men för det mesta sker kablageproduktionen maskinellt. I våra fabrikslokaler har vi den allra senaste och mest effektiva utrustningen för att snabbt kunna förse våra kunder med kablage av högsta standard.

 

IMAK – Kvalitetskablar av alla slag

 

Fördelar med lokal Svensk kablagetillverkare

Fabriker lokaliserade i låglöneländer innebär i dagens läge tuff konkurrens på marknaden. Det finns emellertid ett antal uppenbara fördelar med att, som vi gör, behålla produktionen lokalt i Sverige.

 

Våra fabrikslokaler är lokaliserade i Skåne. Detta innebär att vi har god insyn i tillverkningsprocessen samt en nära relation till alla våra medarbetare. På så vis kan vi försäkra oss om att de varor vi levererar lever upp till önskad standard. Dessutom ger det oss stor flexibilitet. Ni kan med kort varsel komma till IMAK med en beställning vid akut behov av ett specifikt slags kablage.


kabeltillverkning

Vi strävar alltid efter att leva upp till våra Ledord

Snabbhet, Flexibilitet & Noggrannhet

Kontakta oss

Kablage enligt kundernas önskemål och behov

Trots att vi huvudsakligen arbetar med små till medelstora serier inom kablage har vi möjlighet att tillgodose behov som sträcker sig utanför dessa ramar. Vi tillverkar allt från de enklaste kablarna till komplexa lösningar vilka kräver såväl uppfinningsrikedom som expertis. På IMAK har vi fullt kundfokus och är alltid lyhörda för era önskemål och behov. Funderar ni över era möjligheter att dra nytta av vårt utbud av kvalitetstjänster kan ni alltid kontakta oss.

IMAK – Småföretaget med omfattande potential

Vi ser oss i många avseenden som vilket småföretag som helst. Genom personligt bemötande och korta beslutsvägar kan vi hålla en kontinuerligt hög nivå på de tjänster och produkter vi tillhandahåller. För expertis inom kabeltillverkning, välkomna till oss på IMAK!