Egen produktion

IMAK utför all kablageproduktion
inhouse, vilket garanterar kompetens,
flexibilitet och hög kvalitet.

Erfarna kablagetillverkare

Från fabriken i Skåne har vi i över 20
år tillverkat och levererat kablage till kunder
i hela Sverige

Kontakta oss

Vill ni göra en offertförfrågan eller veta
mer om våra produkter? Vänligen
kontakta oss

Kablagetillverkning

Med lång erfarenhet, kompetens och korta beslutskedjor är IMAK det givna valet för anpassade- och standardkablage. Med bas i Hässleholm har vi sedan 1998 bedrivit kablageproduktion och levererat industrikablage till en lång rad nöjda kunder i hela Sverige.

Hör gärna av er om ni vill göra en offertförfrågan eller veta mer om våra produkter.

 

En svensk kablagetillverkare

IMAKs kablage tillverkas med kablar från ledande tillverkare. Utgångsmaterialet köps in per meter och bearbetas sedan antingen för hand eller med specialanpassade maskiner beroende på slutproduktens specifikationer. Hela processen sker i vår fabrik i Skåne vilket innebär strikta kvalitetskontroller, kortast möjliga produktionstid och smidig kommunikation med kunden under hela processen.

I korthet innebär lokal produktion och närhet till våra kunder att vi kan garantera följande:

Snabbhet,

Flexibilitet

&

Noggrannhet

kablagetillverkning

 

 

Med lokal förankring, korta beslutsvägar samt
närhet till våra kunder är IMAK ert givna val.

Kontakta oss

Kundanpassade lösningar

Oavsett om ni behöver en enklare standardkabel eller en komplex variant som möter en specifik kravbild kan vi vara er behjälpliga.

IMAK är specialiserade på små till medelstora kabelserier men vid behov tar vi oss även an uppdrag som ligger utanför dessa ramar.

Vänd er till oss,  oavsett om ni är ute efter komplexa lösningar eller enklare standardkablage. Genom att vara lyhörda inför era önskemål förmår vi alltid leverera ett slutresultat som är i enlighet med era förväntningar.

Vad är ett kablage?

Förenklat är ett kablage en uppsättning av ihopsatta kablar för ett specifikt ändamål. Beroende på vad de ska användas till kan de variera i storlek, utseende och utförande. På IMAK kan vi tillverka anpassade lösningar för flera olika ändamål.

Bland annat levererar vi kablage till:

  • Tågvagnar
  • Husvagnar
  • Industrimaskiner

Oavsett om ni behöver mindre kablage till elektronik eller stora uppsättningar till exempelvis hissystem kan ni kontakta oss. Vi är flexibla och kan tillverka produkter helt efter era önskemål.

Med kvalitet och kunden i fokus

Med lång erfarenhet, stort intresse och gedigen kunskap för kablageproduktion har IMAK placerat sig som en av de absolut främsta kablagetillverkarna i Sverige.

Vi är stolta över alla våra nöjda kunder över hela landet och kommer fortsätta att sträva efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet.

På IMAK brinner alla för vår verksamhet och arbetet utförs med entusiasm och ett stort personligt engagemang.

Genom att spendera mindre tid på kontoret får vi mer tid över till produktion och våra kunder. Detta ger oss bättre insyn och kontroll över produktionen och möjlighet till täta kundkontakter vilket gör att vi kan garantera en produkt av högsta klass.

Kvalitetskablage av alla slag

För flexibel och effektiv kabeltillverkning kan ni vända er till oss. Vi tillverkar kablage genom att köpa in kablar som därefter bearbetas för att passa era behov. Är det en mindre serie som är aktuell så tillverkas produkten för hand, men för det mesta sker produktionen maskinellt. I våra fabrikslokaler har vi den allra senaste och mest effektiva utrustningen för att snabbt kunna förse våra kunder med kablage av högsta standard.